Letras Carmelitas

Inicio » Aula Creativa » Alumnos creativos » La misteriosa AMETISTA

La misteriosa AMETISTA

Anuncios

misteri-ametista

De vegades, una activitat aparentment intrascendent de classe de Valencià, et descobreix com a professor un momentani flaix de lucicesa narrativa d’una alumna que és capaç de crear una senzilla i brevíssima història de ficció amb sentit complet, amb la dificultat afegida d’haver d’utilitzar una sèrie de paraules sense connexió aparent entre sí (monestir, ametista, sergent, arravatar, esternudar, entre altres) i incrustar-les amb criteri.

L’alumna Carolina Pérez, de 4C d’ESO és l’autora de La misteriosa Ametista. Us deixe amb el relat; val la pena llegir-lo i des d’aquest raconet de les lletres us animem sempre a continuar pensant, aprenent i creant amb paraules, en qualsevol idioma. Al cap i a la fi, tots junts fem literatura.

LA MISTERIOSA AMETISTA

Jo vaig aconseguir el títol de sergent quan era molt jove. En aquella època vivia al costat d’un monestir meravellós. Era molt gran i amb moltes zones verds. Un dia em vaig endinsar en un túnel i vaig arribar a una cambra subterrània, possiblement d’aquest monestir. Allí vaig trobar una ametista amb poders màgics i vaig decidir portar-me-la a ma casa. Per aquella xarxa de túnels em vaig perdre i finalment vaig eixir al pati del monestir. Quan els monjos van veure el que portava a les mans van intentar arravatar-me-la però jo vaig esternudar tan fort que els vaig distraure i així vaig poder triomfar. Vaig aconseguir el que sempre havia volgut desde xicotet, els poders màgics de la misteriosa ametista perduda.

Carolina Pérez (4C ESO)                                                                                         OCTUBRE 2016

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: